Vi söker Utbildade förskollärare

Förskolan hjärtat

Förskolan Hjärtat är en privat förskola som drivs av ANSO Förskola AB, vår förskola ligger i natursköna Ås där vi har funnits sedan höstterminen 2009. Vi som arbetar här gillar när det händer saker, och vill ständigt förbättra och förändra oss. En blandning mellan styrda och fria aktiviteter präglar vår vardag, vi är mycket utomhus på vår tomt som vi försöker förbättra och göra mer intressant allt eftersom vi kan. Vi har nära till skogen och när det går äter vi gärna lunch och mellanmål utomhus. Vi lyssnar och anpassar oss efter vad barnen har för förslag.

Pedagogisk grundsyn

Vi på förskolan Hjärtat vill lägga grunden för det livslånga lärandet. Eftersom varje barn är unik med individuella personligheter, erfarenheter samt kompetenser arbetar vi utifrån barns inflytande. Vi arbetar med att varje barn skall känna sig sedd och betydelsefull i alla aktiviteter och sammanhang. Vi stärker barns självkänsla och självförtroende genom att lyssna, uppmuntra och ge feedback. Vi skapar möjligheter för barn att utforska fantasi, lek och lärande, för lek och lärande går hand i hand. Genom detta skapar vi trygghet, glädje och lust som är grunden för vår verksamhet. Vi på Hjärtat arbetar utifrån att varje barn ska ha förståelse för att alla människor har lika värde oberoende av kön, social eller etnisk bakgrund samt utveckla respekt för allt levande och visa omsorg för sin närmiljö.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö och arbetskamrater som delar din strävan efter förbättringar. Vi erbjuder dig stora möjligheter till medbestämmande och möjlighet att förändra vår verksamhet att passa precis oss och våra barn.

Vi söker dig

Vi söker dig som är högskoleutbildad förskollärare och som har en drivkraft och vilja att ge barnen goda möjligheter i sitt lärande. Du är bra på att dokumentera och följa upp arbetet. Din barnsyn överrensstämmer med läroplanens intentioner och du är dessutom nyfiken, lyhörd och har humor. Du ska kunna arbeta både självständigt samt i arbetslag och ha en god samarbetsförmåga med övriga arbetslag. Du är en inspirationskälla i arbetet med barnen och en drivkraft i förskolans utveckling. Du ska ha förmåga att med engagemang och nyfikenhet utveckla arbetssätt och metoder tillsammans med oss. Ditt förhållningssätt och bemötande är ett viktigt instrument i det pedagogiska arbetet.

Varaktighet
Tillsvidare anställning heltid med sedvanlig provanställning.

Lön
Fast månadslön, Lämna löneanspråk, Kollektivavtal finns.

Ansökan
Bifoga CV, foto och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Ett utdrag ur Polisens belastningsregister måste uppvisas innan anställning kan bli aktuell. Uppvisande av detta kan bli aktuellt först vid eventuell intervju. Tillträde enligt överenskommelse, vi tar gärna emot din ansökan via epost.

Angelika Svedberg, Personalansvarig

Arbetsgivare
ANSO Förskola AB

Förskolan Hjärtat